Az épület és környéke

A ház saját stéggel rendelkezik. A földszinten- a tó felé teljesen nyitott, de egyébként zárt, szélvédett, napernyős terasz van, zárható tárolóval, asztallal, padokkal, 2 napozóággyal.

A félemeleten található a konyha-ebédlő, melynek óriás ablaka a tó felé néz, gyönyörű panorámát biztosít. Hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, kenyérpirító, toast sütő, kerámialapos villanytűzhely és sütő biztosítja az az önellátáshoz szükséges kényelmet. A fürdőszobában tusoló, mosdó, WC található. Mindkét helység elektromos fűtőtesttel felszerelt. Itt található egy kétszemélyes kanapé is, ami -szükség esetén - alvásra is alkalmas.

A tetőtérben található szoba négy felnőtt – és egy gyerekággyal rendelkezik, de szükség esetén 1-2 pótággyal is bővíthető. Szekrény, tároló polcok és televízió biztosítottak. A szobából és annak teraszáról az egész tó és annak környéke belátható! Fűtése és hűtése klíma-berendezéssel történik.

Minden nyílászáró szúnyoghálóval ellátott!

A ház vízellátása fúrott kútból történik, ennek fogyasztása ivóvízként nem ajánlott, de főzésre, tisztálkodásra megfelelő.A ház és a stég között gyalogút vezet, amit a parti házak lakói használhatnak. A háztól 20 méterre található a tó büféje, ami egyben jól felszerelt horgászbolt is. Téli hónapokban nem üzemel.

Kapcsolat

  • (foglalás/felvilágosítás)

    Varga Szabolcs
    Tel.: +36 204550627 szasza33@gmail.com
  • Fotógaléria

    thumb1Kattintson a képre a megnyitáshoz!

Partnerünk, a Pozsár Horgászvendégház

2015 májusban megnyitott 9 fő befogadására alkalmas négy szobából, amerikai típusú konyhából, étkezőből, társalgóból álló vendégház.négy napraforgó minősítésű besorolással. ! További info: http://www.horgaszvendeghaz.hu

Kapcsolat

Foglalás/felvilágosítás:
Varga Szabolcs

Telefon: +36 204550627
Email: szasza33@gmail.com
Web: www.mizseihorgaszhaz.hu/

SZÉP-kártya elfogadóhely

K&H és OTP SZÉP kártyát elfogadunk!